До Міжнародного Дня волонтера

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Сьогодні, у Міжнародний День волонтера, керівництво району щиро дякує всім, хто пов’язаний з волонтерською діяльністю. Актуальність волонтерського руху в наш час зумовлена зростанням кількості людей, що потребують соціальної допомоги.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Бериславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та громадськими організаціями: «ПАТРІОТ», «Відродження Берислава», за сприяння керівництва райдержадміністрації, окрім основної діяльності здійснюють такі волонтерські заходи як проведення благодійних акцій, збір та доставка гуманітарної допомоги у зону проведення АТО; проведення заходів з благоустрою населених пунктів району; надання гуманітарної допомоги сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, у тому числі: внутрішньо переміщеним особам, родинам учасників АТО та дітям з інвалідністю. Ð¡Ð²Ñ–тлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Окрім того варто відзначити громадян Бериславщини, які, завдяки своїй активній життєвій позиції, вже не перший рік надають благодійну допомогу тим, хто її потребує найбільше. Це Валентина Борисенко, матір учасника АТО, яка активно займається волонтерською діяльністю з 2014 року, Вадим Чепурний, Віктор Пелих, Олексій Іванов, Ніна Літвак, які одними із перших здійснювали збір та доставку гуманітарної допомоги бійцям на передову, депутати Херсонської обласної ради Віктор Деркач, Ігор Колихаєв, Ігор Йосипенко, директор ПП «Додола» Василь Штендера, ТОВ “Берислав – хлібозавод”, що неодноразово виділяли кошти на організацію краєзнавчо-туристичних подорожей та розважальних заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей із малозабезпечених родин. Ð¡Ð²Ñ–тлина від Бериславська районна державна адміністрація.

«Піклуючись про щастя інших – знаходиш своє власне» - під таким гаслом Бериславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснює кампанію щодо популяризації волонтерського руху серед населення району та залучає дедалі більше людей з «великим» серцем. Разом ми обов’язково переможемо, відстоїмо своє право на гідне життя у вільній та процвітаючій державі!

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.