Відбулося засідання колегії районної державної адміністрації

Сьогодні, Ірина Дробиш, перший заступник голови районної державної адміністрації провела засідання колегії райдержадміністрації, на розгляд якого винесено 9 питань порядку денного.

Про проект районного бюджету на 2019 рік доповіла начальник фінансового управління районної державної адміністрації Ірина  Литвинова, яка зазначила, що прогноз районного бюджету на 2019-2021 роки розроблено на основі положень Бюджетного кодексу України, пункту 7 розділу ІІ Плану заходів з реалізації Стратегії реформування системи управління державними фінансами на 2017-2020 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 травня 2017 року №415-р. та з урахуванням прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку району на 2020 та 2021 роки.  Заслухавши дане питання члени колегії активно обговорювали основні показники, включені до даного проекту.

 

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

 По кожному питанню, першим заступником голови райдержадміністрації Іриною Дробиш та членами колегії зроблено детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями, які одноголосно схвалені.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

За результатами засідання колегії були прийняті рішення.

Підсумовуючи розглянуті питання, Ірина Дробиш подякувала усім за гарну та плідну роботу, спрямовану на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.