Ірина Дробиш провела апаратну нараду

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.12 листопада 2018 року перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш провела апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, підприємств та організацій району на якій підведено підсумки за минулий тиждень та окреслено ряд завдань на поточний

На початку наради Ірина Дробиш поінформувала присутніх про постійні комісії районної ради, які розпочнуться з 21 листопада. Також, наголосила на вчасній підготовці матеріалів до засідання колегії районної державної адміністрації.

У ході наради  прозвучали актуальні питання життя району, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, а також освіти.

Перший заступник голови райдержадміністрації зупинилася на ряді питань, що турбують громаду району. Зокрема, обговорено питання підготовки до проведення навчань з учасниками тренування щодо дій у разі виникнення  надзвичайної ситуації  на Кременчуцькій ГЕС, проектів програм соціально-економічного та культурного розвитку району та районного бюджету, святкових заходів до Дня працівників сільського господарства, перебіг призначення субсидій громадянам,   щодо призову на військову службу у районі  тощо.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

По завершенню апаратної наради перший заступник голови райдержадміністрації надала ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та звернула увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до діючого законодавства.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.