Виїзний прийом мобільного соціального офісу

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.08 листопада 2018 року “мобільним соціальним офісом” було здійснено виїзний прийом громадян за місцем проживання до Степнянської та Максимо - Горьківської сільських рад. Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.
Проведено прийом та роз’яснювальну роботу з питань отримання субсидій, нарахування державних допомог та інших виплат, гарантованих державою. Також перевірено малозабезпечені сім’ї та сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та складено 12 актів обстеження матеріально-побутових умов сімей щодо цільового використання коштів на утримання дітей.Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.
Представниками служби у справах дітей районної державної адміністрації та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено обстеження житлово-побутових умов багатодітних та малозабезпечених сімей. Відвідано сім’ї учасників антитерористичної операції, з якими проведено роз’яснювальну роботу щодо порядку реалізації права на санаторно-курортне лікування, можливостей зубопротезування, отримання ліків, проходження медичного обстеження, здобуття освіти, отримання земельних ділянок та соціальних послуг.
З метою вивчення потреб сімей, соціальними працівниками відвідано одну прийомну родину, в якій виховується двоє дітей та один дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується десять дітей.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.