Відбулася робоча нарада з питань реалізації законних прав та інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Ірини Дробиш відбулася робоча нарада з питань реалізації законних прав та інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу Бериславського району. До участі у заході, організованому Бериславським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, долучилися керівники служби у справах дітей, відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, навчальних закладів району, прийомні батьки та батьки-вихователі.

Під час спілкування було розглянуто стан утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. Окрему увагу приділено адаптації дітей пільгових категорій у навчальних закладах, зокрема учнів Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1

У процесі живого діалогу було обговорено питання інклюзії для дітей середнього шкільного віку, умови перевезення школярів у зимовий період та оздоровлення батьків-вихователів разом із своїми вихованцями.

За результатами роботи прийнято відповідні рішення.

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.