Проведено профілактичний захід “Урок”

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Вже традиційно на початку кожного навчального року проводиться профілактичний захід “Урок” з метою виявлення дітей, які не приступили до занять. 11 вересня 2018 року головним спеціалістом служби у справах дітей райдержадміністрації Єгором Гавриловим спільно з представниками Бериславського відділу поліції Головного управління Національної поліції старшим інспектором з ювенальної превенції сектору превенції, старшим лейтенантом Олександром Теслею та дільничним офіцером поліції, старшим лейтенантом Костянтином Сахнюком було проведено рейд у м. Бериславі та селах Тягинка, Високе та Львове, відвідано Комунальний вищий навчальний заклад “Бериславський педагогічний коледж імені В. Ф. Беньковського” Херсонської обласної ради, загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів району.

Проведено комплекс заходів: лекції “Юридична відповідальність”, “Мораль та право”, індивідуальні бесіди з 12-ма неповнолітніми, схильними до девіантної поведінки. Відвідано 5 облікових сімей. Складено 3 адміністративні протоколи на батьків за неналежне виконання батьківських обов`язків та 1 на неповнолітню особу за тютюнопаління у громадському місті. 1 дитину повернуто до навчання. На сьогоднішній день всі діти шкільного віку Бериславського району приступили до навчання.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Рейд “Урок” продовжується, заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом навчального року.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.