“Універистет третього віку” не тільки навчає, але й робить життя сільських студентів насиченим та цікавим.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.05 та 06 вересня “Університет третього віку” зустрічали мешканці с.Червоний Маяк та с.Зміївка. Навчали наших студентів інструктор з трудової адаптації Наталя Литвиненко, психолог Маргарита Гришко та завідувач відділення денного перебування Людмила Радченко. 
Останньою було висвітлено цікаві факти з життя відомих людей, а саме Фаїни Раневської, яка є справжньою легендою вітчизняного театру та кіно. Життя великої актриси, її біографія і творчий шлях, як і раніше, цікавлять глядача. До уваги слухачів запропоновано фрагменти відомих фільмів за участю прими, які надихнули всіх присутніх вірити у свої сили, незважаючи на поважний вік.


З метою подолання життєвих труднощів, психолог Маргарита Гришко запропонувала техніку зняття стресу і емоційної напруги. Бо для життя людини, її психічного та фізичного здоров’я важливим є уміння долати стреси.
“Літні люди обов’язково повинні виконувати вправи ранкової гімнастики для того, щоб тримати в тонусі весь організм, що в свою чергу є гарним антистресовим засобом”, – стверджує Наталія Литвиненко. За допомогою нескладного комплексу вправ можна зміцнити суглоби і зв’язки, заповнити дефіцит рухів, прибрати порушення постави і підвищити рухові здібності грудної клітки і хребта. А музичний супровід під час виконання комплексу забезпечує всіх бадьорим настроєм та робить заняття ритмічним.Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.