Велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» вже на Херсонщині

 

Велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» вже на Херсонщині

18 серпня учасники велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!» прибули у місто Генічеськ.

Це вже четвертий велопробіг по Україні за участю зрячих та незрячих людей. Цьогоріч до акції долучилися люди зі Львова, Одеси, Києва, Херсона, Сєвєродонецька та ін. Подорожувати вони почали 5 серпня на 8-ми велосипедах-тандемах за маршрутом Харків-Полтава-Дніпро-Запоріжжя-Мелітополь-Херсон. Протягом 21 дня планується подолати понад 1100 км шляху.

Співорганізатор велопробігу Тарас Лучка розповів про філософію проекту: «Цією акцією ми хочемо показати, що інвалідність не є вироком, а можливості - не обмежені. Кожен може займатись тим, що йому до душі. Ми ламаємо стереотипи щодо людей з інвалідністю, показуємо, що незрячі, такі ж, як усі інші».

Учасник акції Власов Євген з Сєвєродонецька поділився: «Коли дізнався про велопробіг, то подумав що це класна ідея, і було б добре подорожувати в тандемах. Довго не розмірковував. Завжди катаюсь на велосипеді в своє задоволення. З радістю допомагаю своєму штурману Валентині, яка погано бачить, пізнавати світ».

Херсон зустрічатиме учасників велопробігу 24 серпня, на День Незалежності України.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.