26 червня 2018 року відбулася нарада-навчання з питань цивільного захисту

Фото Бериславська районна державна адміністрація.26 червня 2018 року відбулася нарада-навчання з питань цивільного захисту, яку провели заступник директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації Ілля Туренко, начальник відділу цивільного захисту Головного управління ДСНС у Херсонській області Андрій Галаган та головний фахівець управління регулювання Головного управління ДСНС у Херсонській області Микола Шалагін за участі голови районної державної адміністрації Олександра Гомона та першого заступника голови райдержадміністрації Ірини Дробиш.

У нараді взяли участь члени місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, районної евакуаційної комісії та міський, селищний та сільські голови. 

Фото Бериславська районна державна адміністрація.

Фото Бериславська районна державна адміністрація.
Присутніх проінформували про законодавчу та нормативно – правову базу з питань цивільного захисту. Особлива увага приділялась питанням організації планування, оповіщення, евакуації та розробці алгоритмів дій керівних кадрів у разі виникнення надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідації їх наслідків, навчання населення тощо.
Відбувся активний діалог з аудиторією, спонукаючи слухачів до дискусій на актуальні теми.
Присутні отримали вичерпну, корисну та змістовну інформацію з питань цивільного захисту щодо попередження та виникнення надзвичайних ситуацій у районі.
Слухачам надані інформаційні матеріали з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у друкованому та електронному вигляді.

 

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.