Непереборна сила духу

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.06 червня 2018 року в Палаці спорту м. Гола Пристань відбулися  відбіркові змагання Херсонської області в рамках 6-ої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці “Сила духу”.

Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці “Сила духу” (далі – спартакіада) – це відкритий спортивний захід, що проводиться з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільстві, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Змагання розпочалися з урочистого параду учасників на чолі з начальниками відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області. У змаганнях взяли участь 8 районних команд, загальна кількість учасників 91 особа.

Всіх учасників шостої обласної спартакіади та гостей щиро привітав мер міста Гола Пристань Бабич О.В. та голова Голопристанської районної державної адміністрації Гасаненко Т.В. З гарними побажаннями до учасників змагань звернулася начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області Світлана Главацька.

Змагання проходили з шести видів спорту: бомбаскет, дартс, настільний теніс, армреслінг, гирьовий спорт та шахи.

До складу команди  від Бериславського відділення  увійшли: Анатолій Пушкар, Анатолій Фляга (с.Качкарівка), Віталій Харченко (с.Ольгівка), Любов Булкіна, Дмитро Щербак, Степан Бондарь, Олександр Майборода (м.Берислав), Павло Чирко (смт.Козацьке), Ірина Красуляк (с.Зміївка) та Анатолій Обидьонов (смт. Велика Олександрівка).  Всі учасники виступили достойно та зайняли призові місця, а саме:

- Дмитро Щербак виборов 1 місце у змаганнях з дартс;

- Віталій Харченко - 1 місце у змаганнях з настільного тенісу; 

- Павло Чирко - 1 місце у змаганнях з армспорту понад 85 кг;

 - Анатолій  Пушкар - 1 місце у змаганнях з армспорту до 85 кг;

 - Анатолій  Обидьонов - 1 місце з гирьового спорту до 85 кг;

- Ірина Красуляк посіла 2 місце з дартсу;

 - Анатолій Фляга - 3 місце з гирьового спорту до 85 кг;

- Любов Булкіна - 3 місце з бомбаскету.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

У загальному заліку Бериславська команда виборола 2 командне місце.

Переможцям, які посіли призові місця вручено грамоти та медалі.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Учасники змагань продемонстрували спортивний гарт, спритність та наполегливість у здобутті перемоги. На території Палацу спорту панував дух здорового суперництва та спортивного братерства. Люди, які змагалися у різних видах спорту, звикли перемагати  біль, відчай і слабкість, а тому достеменно можна сказати, що тут перемагала не сила м’язів, а сила духу.

Свято спорту закінчилося частуванням учасників спартакіади українською кухнею.

Із сильніших та спритніших учасників у всіх видах спорту сформована обласна команда Херсонської області. Тож привітаємо наших земляків, які увійшли до складу збірної Херсонщини: Дмитра Щербака, Анатолія Пушкара, Павла Чирко, Віталія Харченко та Анатолія Обидьонова.

Побажаємо  збірній команді  Херсонської області проявити себе у фіналі 6-ої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці “Сила духу” в місті Ужгороді у вересні 2018 року!

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.