Державне підприємство МВС України «Інформ-Ресурси»

Державне підприємство МВС України «Інформ-Ресурси» створено відповідно до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 21 липня 2008 року №347, засноване на державній власності та належить до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України та уповноважене здійснювати безпосередньо взаємодію з Департаментом інформаційних технологій МВС України з питань надання послуг в терміни, які встановлюються за погодженням сторін.

Одними із основних завдань Державного підприємства МВС України «Інформ-Ресурси» є :

     - надання консультаційних послуг, послуг з оформлення документів, інформаційно-консультаційного характеру для здійснення запиту до МВС України для отримання довідок про наявність/відсутність судимості. Надання послуг відповідає затвердженому МВС України Тимчасовому регламенту організації доступу ДП МВС України «Інформ-Ресурси» до інформаційних ресурсів ДІТ МВС для надання інформації на запити громадян та не суперечить діючому Законодавству і нормативним актам;

- забезпечення сучасних умов обслуговування громадян  та юридичних осіб.

            Державне підприємство МВС України «Інформ-Ресурси» в особі Південної міжрегіональної філії здійснює свою роботу в межах чинного законодавства з дотриманням порядку та правил доступу до інформаційних ресурсів, які визначаються МВС. Доступ до інформаційних ресурсів здійснюється з відповідних автоматизованих робочих місць відділеного доступу єдиної інформаційної системи МВС за допомогою комп’ютерної техніки, специфікація якої погоджується з МВС.        

На даний час  Південна міжрегіональна філія ДП МВС України «Інформ-Ресурси» надає консультаційно-інформаційні, представницькі послуги з оформлення пакету документів та заяв на отримання інформації про наявність/відсутність судимостей на території Одеської, Миколаївської, Запорізької та Херсонської областях. Також можна оформити онлайн-замовлення через сайт  http://inf-res.in.ua/

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.