Відбулося засідання постійної комісії районної державної адміністрації з питань надання безоплатних соціальних послуг та соціальних послуг із встановленням диференційованої плати

27 січня 2017 року  відбулося засідання  постійної комісії районної державної адміністрації з питань надання безоплатних соціальних послуг та соціальних послуг із встановленням диференційованої плати, якою розглянуто 21 звернення громадян похилого віку та інвалідів щодо звільнення від оплати або встановлення плати у розмірі 12 відсотків середньомісячного доходу громадян.

До комісії звернулися мешканці району та міста, що знаходяться в складних життєвих обставинах, та які  отримують соціальні послуги у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу Бериславської районної ради “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”.

Рішенням комісії звільнено одну особу від оплати за надання соціальних послуг та 20 громадянам встановлено диференційовану оплату за надання соціальних послуг у відділенні соціальної допомоги вдома. При прийнятті рішення увага зверталася на розмір середньомісячного доходу, стан здоров’я заявника та участь дітей у житті батьків.

Результатом роботи комісії – є підтримка найвразливіших категорій населення району, у зв’язку із значним зростанням вартості соціальних послуг   на фоні  незмінних розмірів пенсії.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.