6 березня можливе повернення циклону у вигляді льодового дощу, - заступник голови ОДА

6 березня можливе повернення циклону у вигляді льодового дощу, - заступник голови ОДА

Щодо погодних умов на найближчі дні в області розповів заступник голови ОДА – голова оперативного штабу з надзвичайних ситуацій Вадим Чабан, який наголосив, що 6 березня згідно з прогнозом Гідрометцентру можливе повернення циклону у вигляді льодового дощу.

Під час програми «Тема дня» в ефірі ПАТ НСТУ «Херсонська регіональна дирекція «Скіфія» заступник голови ОДА 01 березня розповів про ситуацію в області щодо ліквідації наслідків негоди.

«У нас напрацьовані усі механізми та дії у разі виникнення будь-яких складних умов. Завдяки попередньому інформуванню щодо насування негоди було перевірено наявність та технічний стан снігоприбиральної техніки. Тому з перших хвилин негоди не виникло проблем у ліквідації наслідків негоди», - розповів Вадим Чабан.

 

Окрім цього він зазначив, що під час посиленого режиму роботи щодо ліквідації наслідків було задіяно резервні бригади для відновлення електромереж, газопостачання та розчистки доріг. Працює 135 одиниць техніки облавтодору, ДСНС та військової техніки та 245 одиниць в районах області за рахунок укладених договорів з приватними підрядниками.

 «Техніка на автошляхах працює цілодобово, також є необхідні запаси паливо-мастильних матеріалів та сольової суміші, але громадяни також мають долучатись до розчищення свої прибудинкових території, це стосується ОСМД», - зазначив Вадим Чабан.

Усі питання пов’язані з негодою цілодобово тримають на контролі профільні підрозділи ОДА, ДСНС, облавтодор та інші відповідальні служби.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.