Відбулася зустріч групи самодопомоги

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Враховуючи потребу сімей учасників антитерористичної операції у соціальній підтримці спеціалісти районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) організували другу зустріч групи самодопомоги матерів та дружин учасників АТО.
Мета впровадження фахівцями Центру групи самодопомоги як методу соціальної роботи – необхідність перетворення простої згуртованості людей на ефективний практичний метод надання один одному соціальної підтримки.

До групи приєдналася матір учасника АТО, яка зіткнулася з проблемою зміни поведінки сина після демобілізації із зони проведення антитерористичної операції. Враховуючи цю проблему, на зустріч було запрошено спеціаліста – практичного психолога районного військового комісаріату, яка надає спеціалізовані психологічні послуги військовослужбовцям району.
Бажання кожного надати допомогу було щирим, присутні ділилися власним досвідом, рекомендаціями. Окрім того, кожен з присутніх отримав інформаційні буклети: “Послуги районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді” та “Пам’ятка учаснику АТО”. 
Спеціалісти Центру і надалі надаватимуть методичну та організаційну допомогу матерям та дружинам учасників АТО, сприятимуть залученню нових учасників до групи самодопомоги.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.