Перевірки звітності

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Одним із головних обов’язків Пенсійного фонду та його територіальних органів є забезпечення своєчасного внесення відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру, адже для призначення (перерахунку) пенсій повинна використовуватися вся актуальна персональна інформація щодо громадянина, яка міститься в системі персоніфікованого обліку за період, починаючи з липня 2000 року. На сьогоднішній день спільною справою страхувальників (роботодавців) та Пенсійного фонду є проведення чіткої та налагодженої роботи щодо швидкого реагування на допущені помилки в поданій щомісячній звітності в розрізі застрахованих осіб.

З метою організації роботи щодо опрацювання протоколів розбіжностей, приведення у відповідність даних, які містяться в облікових картках реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування в Бериславському відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області фахівці відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №3 управління інформаційних систем та електронних реєстрів проводять перевірки протоколів розбіжностей даних в реєстрі застрахованих осіб з метою забезпечення соціальних гарантій застрахованих осіб. Після співставлення даних з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування з інформаційними базами інших суб’єктів інформаційного обміну, відпрацьовуються виявлені розбіжності та помилки шляхом проведення перевірок. За 2017 рік проведено 72 перевірки по149 особам та в 2018 році 5 перевірок по 101 особі.
Слід зауважити, що чим скоріше буде виявлена та виправлена помилка в звітності, тим більш впевнено буде себе почувати кожний найманий працівник в майбутньому.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.