Святкуємо світле та чарівне свято всіх закоханих...

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Незважаючи на те, що лютий – зимовий місяць, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих - День святого Валентина. Добре, що окрім традиційних дня “зустрічі“, дня “весілля“ є ще одна дата, коли можна згадати, “як усе було” і помріяти, “як усе буде” . 
14 лютого 2018 року районний Будинок культури зібрав молодь та усіх бажаючих відзначити “найтепліше” свято зими - День святого Валентина. Здавалося, що мелодія кохання літала в повітрі і заполонила всю затишну, святково прикрашену, актову залу районного Будинку культури. Впродовж вечора звучали романтичні композиції, лейтмотивом яких була тема кохання, лунали привітання для закоханих пар та молоді, яка ще у пошуку своєї половинки.
Протягом усієї розважальної програми молодь мала можливість брати участь у різноманітних інтерактивних іграх, насолоджуватися ліричними та жартівливими піснями про кохання. Динамічні та граціозні хореографічні композиції доповнили святкову концертну програму та зарядили усіх присутніх шаленим запалом, творчим ентузіазмом.
На сцені панувала невимушена атмосфера. Емоційний зачин легко був підхоплений учасниками заходу і тривав до його закінчення, наповнюючи сценічний простір святковістю та романтизмом.
Оплески глядачів були правдивою подякою організаторам заходу - творчому колективу районного Будинку культури. 
Дякуємо за участь студентам КЗ “Бериславський медичний коледж”, учням Бериславської загальноосвітньої школи №1 та Бериславської загальноосвітньої школи №3.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.