Світ професій – мій вибір, мій успіх

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Проблема вибору професії завжди була актуальною і залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини.
07 лютого 2018 року спеціалісти Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та районного центру зайнятості провели “День відкритих дверей” для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.
Мета даного заходу - допомогти підлітку визначитися у своїй професійній спрямованості, зробити вибір та в майбутньому відчути задоволення від самореалізації й впевненість у власних силах. 
Учні переглянули презентацію “Професії майбутнього” та відеоролик “Ким бути у майбутньому”. Вони активно відповіли на питання організаторів заходу і з неабияким задоволенням пройшли тестування на визначення професійних здібностей.
За результатами проведеної роботи двоє дітей визначилися із вибором майбутньої професії та розробили перспективний план дій на наступні два роки.

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.