Виїзний прийом громадян за місцем проживання “мобільним соціальним офісом”

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.01 лютого 2018 року було здійснено виїзний прийом громадян за місцем проживання “мобільним соціальним офісом” у складі представників структурних підрозділів районної державної адміністрації: управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Бериславського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Херсонської області, Бериславського районного центру зайнятості у Лиманецькій та Високівській сільських радах.
Проведено прийом 8 громадян з питань отримання субсидій, нарахування державних допомог, а також інших виплат, гарантованих державою та прийнято заяви у 95 громадян щодо оформлення житлових субсидій.
Складено опитувальники на 6 учасників антитерористичної операції, родинам надані роз’яснення щодо оздоровлення, здобуття освіти, отримання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
У ході роботи відвідано 11 сімей, де виховується 28 дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах та одну новостворену прийомну сім’ю, складено акти початкової оцінки потреб дитини та її сім’ї, обстежено житлово-побутові умови проживання. Проведено перевірку використання державної допомоги при народженні дитини у 4 сім’ях.
Про можливі наслідки відповідальності за неналежне виконання батьківських обов`язків попереджено 2 батьків.
Проведена консультаційна робота з 14 роботодавцями з питань зайнятості населення.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.