Відбулась чергова апаратна нарада

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

14 листопада 2017 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Олександра Гомона та заступника голови районної державної адміністрації Івана Бельцика відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Юшко та керівників структурних підрозділів, установ та організацій району.
Так, на початку наради, очільник району, звернув увагу присутніх, на персональну відповідальність кожного керівника структурного підрозділу райдержадміністрації щодо виконання показників оцінки соціально-економічного розвитку району.


Ігор Бех, начальник Бериславського районного сектору Головного управління ДСНС України у Херсонській області, довів до відома присутніх, що у Бериславському районі розпочався місячник пожежної безпеки, оскільки основними причинами пожеж є необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей та інших нагрівальних приладів, порушення правил влаштування елктроустаткування, експлуатації та користування електроприладами, то у ході Місячника проводитимуться профілактичні заходи, направлені на роз’яснення та донесення до населення відповідних правил пожежної та техногеної безпеки. 
В ході наради було обговорено план підготовки до засідання колегії районної державної адміністрації, плани роботи управлінь, відділів райдержадміністрації на найближчий тиждень та розглянуто найважливіші питання життєдіяльності району.
Найважливіші питання було взято на контроль, надані відповідні доручення.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.