Керівники району відвідали сім'ї загиблих воїнів АТО

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Біль утрат у зоні антитерористичної операції на Сході України тривожить щодня душу кожного українця. Мужністю, хоробрістю та відчайдушністю відзначилися наші земляки Елефтеріаді Валерій Степанович, Забєлін Кирило Валерійович, Криничко Леонід Іванович, Кривоус Петро Петрович, Смільницький Андрій Ярославович, котрі сміливо, гідно боронили кордони держави, захищаючи матерів, дружин, дітей, кожного з нас та рідну землю.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.11 жовтня 2017 року, на передодні Дня захисника України, голова райдержадміністрації Олександр Гомон, його перший заступник Ірина Дробиш, директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Дудченко та заступник військового комісара Артем Хоролець завітали до рідних загиблого Леоніда Криничка та Петра Кривоуса. Під час зустрічі Олександр Вікторович поцікавився їх матеріальним становищем та проблемами в умовах складного сьогодення, оглянув житлові умови, з будь-яких питань порадив звертатися особисто до нього. При зустрічі з сім’ями загиблих висловлені слова шани, подяки, співчуття та розуміння непоправної втрати сина, чоловіка, батька. Разом з тим, велася розмова про життєві питання, почуто їх проблеми, пропозиції та побажання.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

“Підтримка родин загиблих бійців – дуже важлива справа. Ми повинні пам’ятати, шанувати та турбуватися про них. Вони втратили найдорожчих людей, свою опору, без батька залишилися діти” – наголосив Олександр Гомон.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.