Увага!

Картинки по запросу увага дифтеріяУ зв’язку із виникненням загрози епідемії дифтерії в Україні, закликаємо перевірити дату останнього проходження вакцинації у сімейного лікаря та, за необхідності, зробити щеплення. Нагадуємо, що згідно календаря щеплень, затвердженого на території України, ревакцинація дорослого населення проводиться кожні десять років безкоштовно.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.         З приводу щеплень звертатися до сімейного лікаря за місцем проживання:

  • жителям м. Берислав – за адресою м. Берислав, вул. 1 Травня, 124 (будівля КНП “Бериславський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Бериславської районної ради), каб. №307. Час роботи Пн – Сб з 07:30 до 18:00
  • жителям селищної та сільських рад району звертатися у місцеві фельдшерські пункти та амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Пам'ятайте, вакциновані – значить захищені!

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.