В переддень новорічних свят Бериславський район отримав автівки для медичної галузі

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Відповідно до програми Президента України “Допомога поруч!” та Закону України “Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості” 29 грудня 2018 року відбулася передача службового автотранспорту для лікарів сільських лікарських амбулаторій Бериславського району та Бериславської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги комунального закладу “Обласний територіальний центр екстреної (медичної) допомоги та медицини катастроф” Херсонської обласної ради.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Ключі та документи з експлуатації медичним працівникам вручив директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, депутат обласної ради  Віктор Короленко.

Автомобілі марки «Рено-Дастер» будуть у користуванні дільничних лікарів двох амбулаторій Бериславського району – Ольгівській та Козацькій, будівництво яких заплановане на 2019 рік.Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

У своєму виступі Віктор Короленко наголосив, що головне — якість і доступність медичних послуг не тільки в містах і районних центрах, а й у найвіддаленіших селах, саме на це спрямована програма Президента України “Допомога поруч!”.

Голова районної державної адміністрації Олександр Гомон, звертаючись до присутніх, зазначив: “Машини, які отримав Бериславський район, сучасні, потужні, зручні та мають підвищену прохідність. Лікарі за будь-яких погодних умов і стану доріг зможуть дістатися до пацієнтів на цих авто. Мешканці сіл, які обслуговуються цими амбулаторіями, будутьь отримувати якісні медичні послуги і, що важливо, одержувати їх вчасно”.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Сподіваємось, що придбанні медичні автомобілі дозволять забезпечити вчасне надання сільському населенню нашого району  первинної  медичної допомоги та стимулювати стабільність  кадрового потенціалу лікарів та середнього медичного персоналу в медичних закладах.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.