Відомості про обсяги надходження та використання бюджетних коштів по районному бюджету за період з 23 липня по 27 липня 2018 року

За період з 23 липня по 27 липня до загального фонду районного бюджету надійшло:

- власних та закріплених доходів 1641,4 тис. грн;

- інша субвенція 7,6 тис. грн;

- на здійснення програм соціального захисту населення, які фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету отримано коштів на загальну суму 1534,0 тис. грн.

На фінансування виплати допомоги сім`ям з дітьми, малозабезпеченим сім`ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю I групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету спрямовано 10,3 тис. грн.

На фінансування пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), управління багатоквартирним будинком, вивезення побутового сміття та рідких нечистот за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету  спрямовано 1523,7  тис. грн.

За період з 23 липня по 27 липня на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам бюджетних установ, що фінансуються з районного бюджету, спрямовано коштів в сумі 1144,9 тис. грн, із них за рахунок коштів освітньої субвенції – 56,0 тис. грн.

Фінансування з районного бюджету за іншими видатками проводилося виходячи з плану на січень-липень 2018 року та згідно з помісячним розписом, а також наявного фінансового ресурсу.

За період з 23 липня по 27 липня за рахунок власних надходжень до районного бюджету здійснено інших видатків в сумі 138,3 тис. грн

За рахунок коштів медичної субвенції профінансовано заклади охорони здоров’я в сумі 867,0 тис. грн.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.