Звіт про роботу із запитами на публічну інформацію за 2019 рік

За 2019 рік до районної державної адміністрації надійшов 31 запит про надання публічної інформації електронною поштою.

За категоріями запитувачів запити надійшли:

 від фізичних осіб - 12;

 від юридичних - 13;

 від громадських об’єднань - 1;

від представників ЗМІ - 5.

Більшу частину запитувачів цікавила інформація довідково-статичного характеру у галузі освіти, культури, довкілля; житлово-комунальні питання; інформація про державних службовців районної державної адміністрації  та їх заробітну плату; про передбачені кошти в місцевому бюджеті для формування фондів житла для тимчасового проживання; про підтримку внутрішньо переміщеним особам, ветеранам, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, членам сімей загиблих ветеранів; про збитки, які зазнав район внаслідок періоду негод та інтенсивних опадів, який обсяг коштів передбачається залучити з резервного фонду місцевого/обласного/державного бюджету на подолання наслідків негоди; про діючі розклади руху усіх приміських, міжміських та інших автобусів, які курсують територією району.

На всі інформаційні запити надані відповіді та роз’яснення.

Щокварталу та щороку оприлюднюються звіти про результати розгляду запитів на інформацію.

Отримані районною державною адміністрацією протягом 2019 року  інформаційні запити (30) розглянуто у встановлені чинним законодавством строки. На один запит надано відповідь з порушенням 5-денного терміну.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.