Олександр Гомон привітав бійців зі складу територіальної оборони району

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.06 грудня, в День Збройних сил України, творчі колективи Бериславщини подарували привітання та гарний настрій військовозобов’язаним 124-ї окремої бригади територіальної оборони.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Голова Бериславської районної державної адміністрації Олександр Гомон особисто привітав бійців територіальної оборони району зі святом. Він зазначив, що на позапланові навчання зібралися ті люди, які дійсно готові захищати український суверенітет і побажав всім присутнім мирного неба над Україною, міцного здоров’я та добробуту! Заступник військового комісара Херсонського обласного військового комісаріату Анатолій Бондарчук приєднався до привітань і підкреслив, що творчі колективи району підтримали бойовий дух бійців територіальної оборони. 

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх українських воїнів і мирних громадян України, які загинули, виборюючи свободу та незалежність нашої країни.

Висловлюємо всім захисникам України глибоку вдячність за високий професіоналізм та незламний бойовий дух, за відданість Україні та її народу. Слава Україні!

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.